De visie van George Nijland op ontwerp is net zo helder als het werk zelf: designers, architecten of projectinrichters zien hun idee graag vertaald in concrete beelden die hun ontwerp eer aan doen. Die het interieur of exterieur een sfeer en gevoel geven. Hun klanten hebben daar behoefte aan, en dat weet George als geen ander.

Verrassende standpunten in presentatie
Zijn artist impressions zijn altijd fotorealistisch, esthetisch, prikkelend en inspirerend door verrassende camerastandpunten en een scherp oog voor de kleinste details. Een deel van het geheel maakt een presentatie vaak net zo overtuigend als een compleet overzicht.

3D-visualisaties met scherp oog voor detail
George Nijland werkt al sinds 1998 aan visualisaties van architectuurprojecten, interieurs en industriële objecten. De hoogstaande impressies en visualisaties komen tot stand door de nieuwste software en technologie gecombineerd met meer bijna 20 jaar ervaring in design, interieurontwerp en fotografie. Met tekeningen of schetsen als startpunt creëert hij digitale impressies die projecten tot leven brengen.